Česko na talíři 11.díl - Velké Popovice

S putovní kuchyní pro dnešek Daniela Šinkorová a Jaroslav Sapík do středočeského kraje, konkrétně zaparkovali ve Velkých Popovicích. Středočeský kraj by vždy bohatý na zemědělské suroviny, zejména potom na vepřové maso, obiloviny a luštěniny. Na úvod si uděláme české rizoto. Pokud by náhodou někdo nevěděl, jaký je rozdíl mezi tím naším a italským, mistr kuchyně nám na tuto otázku odpoví osobně. S Popovic se poté přesuneme do bytu nové moderátorky pořadu Top Star magazín Gábiny Partyšové. Pro ni si Jaroslav připravil recept na uzeného pstruha se špenátem. Od Gábiny se dočkáme petříkovského šlichtance a rychlý recept na konec nám připraví dřevorubeckou omeletu.


Přehrát 11.díl Česko na talíři online